Laatste Nieuws

Vacature

Op zoek naar een leuke baan als logopedist in Gouda? Wij hebben momenteel een vacature in de praktijk voor twee dagen per week (uitbreiding van uren mogelijk).

Kijk hier om de volledige...

Identificatie in de zorg

Als u medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs laten zien aan iedere zorgverlener. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, bij uw tandarts of bij ons. De legitimatieplicht in de...


Tips

Praat met u kind over wat u doet, waar het kind mee bezig is, wat u samen ziet en doet. Zorg voor voldoende spreeksituaties en zorg voor een rustige omgeving. 

Zoeken


Twitter

Tip: 'Articulatie Pad'

Thuis ook nog even op een leuke manier aan de slag met de articulatie? ‘Articulatie Pad’ biedt die mogelijkheid. (Klik hier in de app te downloaden.) Het is een app met ruim 750 afbeeldingen van alle klanken en medeklinkerverbindingen uit de Nederlandse taal. ‘Articulatie Pad’ is gratis verkrijgbaar in de App-store. De gratis versie van de app bevat alle woorden, afbeeldingen en geluidsopnames van de klank /k/; de andere klanken zijn voor  €0,99 of €1,99 in de app te koop. 

Met afbeeldingen, geselecteerd op klank of gecombineerd, kan memory gespeeld worden. De moeilijkheidsgraad van de memory kan aangepast worden door een keuze te maken voor het aantal afbeeldingen. Daarnaast bevatten alle afbeeldingen echter ook een ingesproken woord, zodat kinderen zelfstandig met de app kunnen werken en het woord tegelijkertijd auditief aangeboden krijgen. Deze mogelijkheid maakt de app ook bruikbaar voor het oefenen van klanken bij meertaligheid,

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Middenmolenplein 1
2807 GW Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl