Laatste Nieuws

Patiëntenstop

Momenteel hebben wij een patiëntenstop voor beide locaties. U kunt zich helaas niet meer bij ons aanmelden. Vraag bij uw zorgverzekeraar na waar u eventueel nog terecht zou kunnen. Via onze...

Vacature

Met ingang van 1 september 2021 zijn wij op zoek naar een spraakmakende collega om ons team te versterken! De vacature is voor vier dagen (32 uur) voor onze locatie in Bloemendaal.

Interesse?...

Tips

Gezelschapsspelletjes zoals lotto, kleurendomino of memorie leren kinderen spelenderwijs nieuwe begrippen. Speel regelmatig samen met uw kind. 

Zoeken


Twitter

Cursus Nederlands met Gebaren met Peuters 

Nederlands met Gebaren
Nederlands met gebaren is een visuele weergave van (een deel van) een gesproken taal, waarbij gebaren uit het lexicon van de Nederlandse gebarentaal geleend worden ter ondersteuning van de gesproken taal. De grammaticale structuur van NmG is in principe die van het Nederlands.

 

Nederlands met gebaren in de communicatie met Peuters
Deze cursus werd speciaal ontwikkeld door het gebarencentrum Nederland in samenwerking met de scholen voor slechthorende kinderen en kinderen met een spraak- of taalstoornis. Het lexicon is gericht op het gebruik van gebaren voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 3 jaar. 

De cursus data voor het najaar van 2021 is nog niet bekend. Bent u wel geinteresseerd? U kunt vrijblijvend aanmelden via onderstaand inschrijfformulier zodat wij u op de hoogte kunnen houden van nieuwe cursus data. 

Deelname en kosten
De cursus NmG met Peuters bestaat uit 10 lessen van 1½ tot 2 uur. 

De cursus zal online worden aangeboden vanwege COVID-19 op donderdag van 19.30-21.00 uur.  Aan het eind van de cursus krijgt u een bewijs van deelname. De kosten van de cursus bedragen 375 euro. Dit is inclusief leeromgeving en werkboek. Het aantal deelnemers is minimaal 8 en maximaal 12 personen  De cursus wordt gegeven door Ilona Langbroek, docent Nederlands met Gebaren. 

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op onze website (klik  hier).

Deel deze pagina:

Locatie Bloemendaal
 

Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-527276
 

 

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276