Nieuws

In het zonnetje: Logopedie Groene Hart en Logopedie Kapaan zijn samen sinds de overname van de locatie in Waddinxveen

In het zonnetje: Logopedie Groene Hart en Logopedie Kapaan zijn samen sinds de overname van de locatie in Waddinxveen

In februari 2023 heeft praktijkhouder Ilona Langbroek van Logopedie Groene Hart de locatie Waddinxveen aan de Noordkade 64 van collega-logopedist Jorrien Kapaan overgenomen. In dit artikel zetten wij Jorrien Kapaan en haar mooie locatie in Waddinxveen in het zonnetje.

 

Met haar brede achtergrond en expertise is Jorrien Kapaan een onmisbare logopedist in de omgeving Waddinxveen-Boskoop-Moerkapelle. De laatste jaren heeft zij een mooie praktijk weten op te bouwen, waarvan de locatie aan de Noordkade er een van is. In de zeer ruime behandelkamer waan je je in een groot groen bos. Dit geeft inspiratie en rust en doet ons Groene Hart sneller kloppen. 

Het diverse behandelmateriaal van goede kwaliteit en visie in de mooi geordende kasten doet menig logopedist kwijlen. Als nieuwe eigenaar voelt Ilona Langbroek dat er ziel en zaligheid in gestopt is. Jorrien en Ilona kennen elkaar o.a. van het Down-team in het Groene Hart Ziekenhuis. Tijdens een gesprek vergezeld met koffie en wat lekkers bleek in januari al dat de visie, expertise en kwaliteiten van Jorrien en Ilona overeenkomen.

Toen Jorrien ongeneeslijk ziek bleek te zijn wisten Jorrien en Ilona elkaar snel te vinden, wat leidde tot een openminded gesprek met als resultaat de overname van de locatie Waddinxveen. Met veel liefde en vertrouwen heeft Jorrien het stokje aan ons overgedragen en ondersteunt zij Ilona op afstand. Jorrien laat weten dat in haar hoofd de zon weer is gaan schijnen bij het idee dat haar werk wordt voortgezet. 

 

Lieve Jorrien, bedankt! Dank voor alles wat je binnen de logopedische zorg (cliënten, collega’s en branche) in onze omgeving hebt betekend en nog steeds betekent. Iedereen vraagt naar je en wenst je het allerbeste. We zijn dankbaar dat je ons met je enthousiasme en duidelijke visie op afstand ondersteunt en dat je ons het vertrouwen geeft jouw opgebouwde werk voort te kunnen zetten.   

Terug

Heb je een vraag,

wacht niet en stuur ons een bericht

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:

* verplicht in te vullen
Logopedie Groene Hart verzamelt en verwerkt met dit formulier persoonsgegevens die betrekking hebben op u of uw kind.
Lees voor meer informatie de privacyverklaring. Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op deze link.