aanmelden »

Nieuws

Spraakmakende logopedist gezocht!

Wij zijn op zoek naar een spraakmakende collega die een gezellig team weet te waarderen, want dat zijn wij ;-) Zie jij jezelf bij ons werken? Mail dan naar  ilona@logopediegroenehart.nl

Patiƫntenstop

Momenteel hebben wij een patiëntenstop voor beide locaties, behalve voor preverbale aanmeldingen (baby's met voedingsproblemen) en Post-COVID-patiënten. U kunt zich helaas niet meer bij ons aanmelden. Vraag bij uw zorgverzekeraar na waar u eventueel nog terecht zou kunnen. Via onze website houden wij u op de hoogte over de mogelijkheden om u in te schrijven. 

Data gebarencursus (Peutermodule NmG) is bekend!

In het voorjaar van 2022 gaat Ilona weer starten met de peutermodule van de gebarencursus (NmG). Nederlands met Gebaren is een visuele ondersteuning van (een deel van) de gesproken taal. De gebaren van de peutermodule zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar.

De cursus 'NmG met Peuters' bestaat uit tien lessen van ongeveer anderhalf uur. De lessen zullen online worden aangeboden van 19:30u tot 21:00u.

De lessen staan gepland in de periode van februari tot en met april 2022. De data zijn als volgt:  donderdagavond 3, 10, 17 en 24 februari, 10, 17, 24 en 31 maart,  7 en 14 april. Op onze site is nog meer informatie te vinden over de cursus en daarnaast is er de mogelijkheid om aan te melden voor de cursus. Interesse? Klik dan  hier!

Vacature

Wij zijn op zoek naar een spraakmakende collega om ons team te versterken! Wij zoeken iemand voor minimaal 2 dagen per week. Ben jij een ervaren of net afgestudeerde logopedist? Een herintreder? Iemand die de opleiding in duale vorm wil volgen? Wij bieden een werkplek waarbij directe betrokkenheid van collega's en coaching centraal staat.

Interesse? Solliciteren kan via ilona@logopediegroenehart.nl

Praktijkregels ivm COVID-19

De vakantie is weer bijna voorbij. Wij hopen dat jullie een fijne tijd hebben gehad.

Inmiddels is het coronaprotocol in het buitenland aangescherpt door het RIVM. Wij informeren u hier graag over.

Komt u met uw kind(eren) uit een land of regio met code rood of oranje? Dan gaat het hele gezin 10 dagen in thuisquarantaine en kan de afspraak niet in de praktijk plaatsvinden( een online behandeling is wel mogelijk).
Dit is een landelijke voorzorgsmaatregel voor de gezondheid van uzelf, uw kinderen en onze therapeuten. Wij vertrouwen op uw begrip en uw medewerking. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

De praktijkegels blijven voor iedereen;

 • Bij klachten blijf thuis en laat u testen;
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen, dus ook van onze therapeuten;
 • Was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;
 • Bel aan zodat we weten dat u er bent
 • Wacht buiten totdat u wordt opgehaald. Zo houden we de wachtkamer leeg.
 • Desinfecteer de handen
 • Maximaal 1 kind en ouder aanwezig bij de behandeling

Bent u verkouden, moet u in thuisquarantaine en wilt u de afspraak verzetten (of online laten plaatsvinden)? Laat het ons zo snel mogelijk weten.


Wij hopen u en uw kinderen snel in goede gezondheid weer te zien!

Praktijkregels ivm COVID-19

De afgelopen periode hebben behandelingen online plaatsgevonden vanwege de COVID-19 uitbraak. Inmiddels zijn wij weer gestart met fysiek behandelen in de praktijk. Om de gezondheid van een ieder te waarborgen, zijn er praktijkregels opgesteld als u bij de praktijk bent. Blijf thuis als u klachten hebt (koorts, hoesten, niezen, verkouden). Zodra u 24 uur klachtenvrij bent, kan de afspraak doorgaan.

 • Bel aan zodat we weten dat je er bent
 • Wacht buiten totdat je wordt opgehaald. Zo houden we de wachtkamer leeg.
 • Desinfecteer de handen
 • Maximaal 1 kind en ouder aanwezig bij de behandeling.

Online behandeling ivm Coronavirus

Beste (ouders van) cliënten, 

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die wordt gegeven om het Coronavirus in te dammen. Wij willen daar gehoor aan geven en heb besloten dat alle logopedische afspraken vanaf maandag 15 maart a.s. niet meer in de praktijk zullen plaatsvinden. Wij willen de zorg wel graag continueren en hebben gekeken naar alternatieven.

Daarom gaan wij vanaf maandag 15 maart a.s. de logopedische behandeling, daar waar mogelijk, via telelogopedie voortzetten. Telelogopedie wordt net als 'gewone' logopedie vergoed vanuit de Basisverzekering. Hiervoor zullen we, op de afgesproken tijd, met elkaar gaan videobellen. Dit zal gebeuren via Zoom.

Mocht u gebruik willen maken van Zoom, wilt u ons dit dan per mail laten weten én daarbij vermelden met welk e-mailadres u een account gaat aanmaken? We houden afsprakentijden aan van de originele afspraak. Het is fijn als u op de afgesproken tijd klaar zit met alle spullen die voor de behandeling nodig zijn. Het is prettig om een goed werkende internetverbinding te hebben, een volle batterij te hebben, in een rustige ruimte te zitten en pen en papier bij de hand te hebben.

Voor ons is dit ook nieuw. Samen zetten we onze schouders eronder en zullen we kijken hoe we de telelogopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er met elkaar het beste van maken en wij hopen op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus! Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Hartelijke groeten,

Team logopedie Groene Hart
info@logopediegroenehart.nl

Wachtlijst voor beide locaties

Momenteel is het erg druk in de praktijk. Voor zowel de locatie de Leeuwensprong als de locatie in Goverwelle werken wij op dit moment met een wachtlijst. Het kan dus even duren voordat u terecht kunt voor een afspraak. Het is voor ons lastig om in te schatten hoe lang u moet wachten tot er een plek vrij komt. Dit is afhankelijk van de lopende behandeltrajecten. Wij werken op volgorde van aanmeldingsdatum. Zodra er plekken beschikbaar zijn, nemen wij contact op! Wij hopen op uw begrip. 💚

Nieuwe collega - waarnemer Ilona

Vanaf 21 oktober gaat Ilona met zwangerschapsverlof. Veerle Pelzers zal de woensdag en vrijdagmiddag van Ilona gaan overnemen. Veerle stelt zich graag even aan u voor.

 

Verhuizing locatie Goverwelle

Met ingang van 26 augustus 2019 verhuist locatie Goverwelle naar een nieuwe locatie. Het nieuwe adres is: Aderpolderweg 25, 2807 KL Gouda. Voor foto's, klik op "lees meer". 

Heb je een vraag,

wacht niet en stuur ons een bericht

Momenteel hebben wij een patiëntenstop voor beide locaties, behalve voor preverbale aanmeldingen (baby's met voedingsproblemen) en Post-COVID-patiënten. 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:

* verplicht in te vullen
Logopedie Groene Hart verzamelt en verwerkt met dit formulier persoonsgegevens die betrekking hebben op u of uw kind.
Lees voor meer informatie de privacyverklaring. Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op deze link.