aanmelden »

Wie zijn wij?

Logopedie Groene hart

Wij zijn een dynamische logopediepraktijk in Gouda. Wij leveren allround logopedische zorg en streven ernaar uw hulpvraag met maatwerk te beantwoorden. Iedere logopediste binnen ons team heeft haar eigen specialisaties en ervaring. Alle logopedisten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en is op de hoogte ven recente behandelinzichten. Wij proberen zo goed mogelijk te kijken wie uw klachten het beste kan behandelen. In onze praktijk zien wij kinderen en volwassenen met stem-, spraak-, taal-, en slikproblemen. 

 

Ilona Langbroek

Praktijkhouder en logopedist

Mijn naam is Ilona Langbroek. In 2009 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. In de praktijk behandel ik voornamelijk kinderen met uiteenlopende stoornissen. Daarnaast behandel ik volwassenen met stemproblemen. 

Veerle Pelzers

Logopedist

Mijn naam is Veerle Pelzers en ik stel me graag even voor. In september 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie van de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn stages heb ik veel geleerd samen te werken met andere disciplines. Het samenwerken met andere (zorg)professionals spreekt mij aan en kan van grote meerwaarde zijn in de behandeling van een kind.

Marloes Oskam

Praktijkassistent en logopedist i.o.

Mijn naam is Marloes Oskam. Na ruim 12 jaar op de sportschool gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Naast het werken in de praktijk volg ik de opleiding; HBO Bachelor Logopedie. In contact staan met mensen is mij op het lijf geschreven en doe ik met veel passie.

Anniek Tijdeman

Logopedist

Mijn naam is Anniek Tijdeman en ik stel me graag even aan u voor. In 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht en ben ik in de praktijk komen werken. In de praktijk behandel ik zowel kinderen als volwassenen.
 

Annemarie Mook

Logopedist

Mijn naam is Annemarie Mook. In 1991 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Leidse Hogeschool. Na ruim 20 jaar werken verpleeghuizen en de gehandicaptenzorg wilde ik mijn horizon weer verbreden en ben ik sinds juni 2021 voor 4 uur ook werkzaam in de praktijk. 

 

Giraf

De giraf vindt u terug in beide locaties op de deur van onze behandelkamers. Samen met de andere dieren vormt hij een gezellige beestenboel in de praktijk.

Heb je een vraag,

wacht niet en stuur ons een bericht

Momenteel hebben wij een patiëntenstop voor beide locaties, behalve voor preverbale aanmeldingen (baby's met voedingsproblemen) en Post-COVID-patiënten. 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:

* verplicht in te vullen
Logopedie Groene Hart verzamelt en verwerkt met dit formulier persoonsgegevens die betrekking hebben op u of uw kind.
Lees voor meer informatie de privacyverklaring. Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op deze link.