Wie zijn wij?

Logopedie Groene hart

Wij zijn een dynamische logopediepraktijk in Gouda. Wij leveren allround logopedische zorg en streven ernaar uw hulpvraag met maatwerk te beantwoorden. Iedere logopediste binnen ons team heeft haar eigen specialisaties en ervaring. Alle logopedisten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en is op de hoogte ven recente behandelinzichten. Wij proberen zo goed mogelijk te kijken wie uw klachten het beste kan behandelen. In onze praktijk zien wij kinderen en volwassenen met stem-, spraak-, taal-, en slikproblemen. 

 

Ilona Langbroek

Praktijkhouder en logopedist

Mijn naam is Ilona Langbroek. In 2009 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht. In de praktijk behandel ik voornamelijk kinderen met uiteenlopende stoornissen. Daarnaast behandel ik volwassenen met stemproblemen. 

Marloes Oskam

Praktijkassistent en logopedist i.o.

Mijn naam is Marloes Oskam. Na ruim 12 jaar op de sportschool gewerkt te hebben werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Naast het werken in de praktijk volg ik de opleiding; HBO Bachelor Logopedie. In contact staan met mensen is mij op het lijf geschreven en doe ik met veel passie.

Veerle Pelzers

Logopedist

Mijn naam is Veerle Pelzers en ik stel me graag even voor. In september 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie van de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn stages heb ik veel geleerd samen te werken met andere disciplines. Het samenwerken met andere (zorg)professionals spreekt mij aan en kan van grote meerwaarde zijn in de behandeling van een kind.

Anniek Tijdeman

Logopedist

Mijn naam is Anniek Tijdeman en ik stel me graag even aan u voor. In 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht en ben ik in de praktijk komen werken. In de praktijk behandel ik zowel kinderen als volwassenen.
 

Monique de Waal

Logopedist

Mijn naam is Monique de Waal. Na jarenlang in de zorg en in de kinderopvang gewerkt te hebben, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik gestart met de opleiding HBO Bachelor logopedie.

Tamara Kooij

Logopedist

Mijn naam is Tamara Kooij. In 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. De afwisseling tussen jonge kinderen, oudere kinderen en volwassenen geeft mij energie. Daarnaast vind ik het werken op een basisschool leuk, omdat de samenwerking met leerkrachten en intern begeleiders dan nog sneller en makkelijker verloopt. 

Noëlle Oosterom

Logopedist

Mijn naam is Noëlle Oosterom.

Nadat ik de universitaire bachelor Taalwetenschap en de master Taal- en Spraakpathologie had gevolgd, ging ik de HBO-bachelor Logopedie in Nijmegen doen. Ik ben afgestudeerd in juni 2023 en sindsdien werkzaam bij Logopedie Groene Hart. Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan met kinderen met taal- en spraakproblematieken en met ouderen met taal-, spraak-, stem- en slikproblematieken. 

Giraf

Zin om je nek uit te steken?

Reageer dan op onze nieuwste vacature binnen Logopedie Groene Hart! Wij zijn onderdeel van een Kindertherapeutisch centrum, helemaal in safarithema. Wij behandelen o.a. in de giraffenkamer, vandaar dat wij onze nek ook naar jou uitsteken! 

Kom bij ons werken als je houdt van verschillende hulpvragen, inhoudelijk meer uitdaging aankan en  samen wil werken met onze andere disciplines, ieder achter een andere dierendeur. Nieuwsgierig geworden naar de 5 W’s en die ene H? Wie, wat, waar?: Kijk op onze website voor meer informatie over hoe onze praktijk eruit ziet, wat voor stoornissen we behandelen en welke collega’s er allemaal in ons team zitten.
Wanneer? : Meer over de vacature inhoudelijk? Mail dan naar  ilona@logopediegroenehart.nl
Hoe: Kijk eens op onze instragram om de sfeer te proeven!
Waarom?: Waarom niet?! 

Reageer snel, onze zoektocht naar een nieuwe collega is begonnen!

Heb je een vraag,

wacht niet en stuur ons een bericht

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:

* verplicht in te vullen
Logopedie Groene Hart verzamelt en verwerkt met dit formulier persoonsgegevens die betrekking hebben op u of uw kind.
Lees voor meer informatie de privacyverklaring. Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op deze link.