Goverwelle

In Goverwelle hebben wij twee behandelruimtes. Naast individuele behandelingen voeren wij hier ook combinatiebehandelingen uit met de (kinder)fysiotherapeuten van de Leeuwensprong, indien dit nodig is. Wij hebben regelmatig overleg met de paramedici in het centrum. Onze behandelruimtes bevinden zich op de op de begane grond aan de Aderpolderweg 25 te Gouda

De Leeuwensprong

De locatie de Leeuwensprong bevindt zich in de wijk Plaswijck/Bloemendaal. Wij zijn onderdeel van  Kindertherapeutisch Centrum de Leeuwensprong. Op deze locatie hebben wij een eigen behandelruimte en werken wij intensief samen met de  kinderfysiotherapeutkinderdiëtistergotherapeutorthopedagoog en  psycholoog.

De wachtkamer in de Leeuwensprong is een ware afrikabeleving voor kinderen. De wachtkamer is geschonken door o.a. Stichting Dada en de St.-Jozefstichting en is ontworpen door Jan van Dorp.

Waddinxveen

De locatie Waddinxveen bevindt zich aan de Noordkade 64a in een multifunctioneel gebouw met o.a. een tandartsenpraktijk, een mondhyngiënist en een massagetherapeut. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is goed bereikbaar.

Heb je een vraag,

wacht niet en stuur ons een bericht

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:

* verplicht in te vullen
Logopedie Groene Hart verzamelt en verwerkt met dit formulier persoonsgegevens die betrekking hebben op u of uw kind.
Lees voor meer informatie de privacyverklaring. Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op deze link.