Laatste Nieuws

Online behandeling ivm Coronavirus

Beste (ouders van) cliënten, 

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die wordt...

Vacature

Voor onze multidisciplinaire praktijk (locatie de Goverwelle) in Gouda zoeken wij een collega voor 16-24 uur per week, in ieder geval vanaf juli 2020, maar eerder is eventueel al...

Tips

Verbeter uw kind niet maar geef zelf het goede voorbeeld. Bijvoorbeeld: kind: “Ik heb in de wate gevalt” “O, ben je in het water gevallen ?”

Zoeken


Twitter

Online behandeling ivm Coronavirus

Beste (ouders van) cliënten, 

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die wordt gegeven om het Coronavirus in te dammen. Wij willen daar gehoor aan geven en heb besloten dat alle logopedische afspraken vanaf maandag 15 maart a.s. niet meer in de praktijk zullen plaatsvinden. Wij willen de zorg wel graag continueren en hebben gekeken naar alternatieven.

Daarom gaan wij vanaf maandag 15 maart a.s. de logopedische behandeling, daar waar mogelijk, via telelogopedie voortzetten. Telelogopedie wordt net als 'gewone' logopedie vergoed vanuit de Basisverzekering. Hiervoor zullen we, op de afgesproken tijd, met elkaar gaan videobellen. Dit zal gebeuren via Zoom.

Mocht u gebruik willen maken van Zoom, wilt u ons dit dan per mail laten weten én daarbij vermelden met welk e-mailadres u een account gaat aanmaken? We houden afsprakentijden aan van de originele afspraak. Het is fijn als u op de afgesproken tijd klaar zit met alle spullen die voor de behandeling nodig zijn. Het is prettig om een goed werkende internetverbinding te hebben, een volle batterij te hebben, in een rustige ruimte te zitten en pen en papier bij de hand te hebben.

Voor ons is dit ook nieuw. Samen zetten we onze schouders eronder en zullen we kijken hoe we de telelogopedie zo praktisch en goed mogelijk kunnen invullen. We gaan er met elkaar het beste van maken en wij hopen op deze manier bij te dragen aan het verminderen van de verspreiding van het Coronavirus! Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Hartelijke groeten,

Team logopedie Groene Hart
info@logopediegroenehart.nl

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag