aanmelden »

Nieuws

Leren bij de logopedist

Vrijdag 24 februari is oud-collega Marjolein Snoeij in de praktijk geweest. Zij werkt nu als redacteur en kwam samen met een fotograaf om een artikel te schrijven over De Dag van de Logopedie, op 6 maart.  Wilt u dit artikel lezen? Klik dan hier.

Ondersteunend tekenen kan elke ouder: Logopedie Groene Hart brengt tekenvierdaagse onder de aandacht

Van 3 tot en met 6 april vindt de Tekenvierdaagse plaats: een initiatief van ‘’De Betekenaar’’ om mensen te stimuleren tekenen als ondersteuning te gebruiken in de communicatie. Goed nieuws: tekeningen hoeven niet mooi te zijn! 

Vacature-alert!

Gezocht: Spraakmakende logopedist voor twee tot vier dagen per week in Waddinxveen!
Ben jij een ervaren of net afgestudeerde logopedist? Ben jij een teamplayer die ook zelfstandig kan
werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken spraakmakende collega die ons team kan versterken voor minimaal 2 tot 4 dagen per week voor onze nieuwe locatie in Waddinxveen. Wij bieden een werkplek waarbij directe betrokkenheid van collega's en coaching centraal staat.

Ben jij de logopedist die graag ons team komt versterken? Neem dan contact met ons op of stuur je motivatiebrief en C.V. naar ilona@logopediegroenehart.nl 

Identificatie in de zorg

Als u medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs laten zien aan iedere zorgverlener. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, bij uw tandarts of bij ons. De legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen, dus ook voor minderjarigen jonger dan 14 jaar. U kunt zich identificeren met een geldig Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of vreemdelingendocument.

 

Wachtlijst voor beide locaties

Momenteel is het erg druk in de praktijk. Voor zowel de locatie de Leeuwensprong als de locatie in Goverwelle werken wij op dit moment met een wachtlijst. Het kan dus even duren voordat u terecht kunt voor een afspraak. Het is voor ons lastig om in te schatten hoe lang u moet wachten tot er een plek vrij komt. Dit is afhankelijk van de lopende behandeltrajecten. Wij werken op volgorde van aanmeldingsdatum. Zodra er plekken beschikbaar zijn, nemen wij contact op! Wij hopen op uw begrip. 💚

Wereld Tos Dag - 14 oktober 2022

Stel je voor dat je iets wil zeggen, maar de woorden er niet voor kunt vinden. Of dat een leraar je een opdracht geeft, maar jij die niet goed begrijpt. Kan je je voorstellen dat je boos wordt? Of verdrietig? En dat je dagelijks onbegrip ervaart omdat jouw taalontwikkelingsstoornis onzichtbaar is. Voor ongeveer 266.000 kinderen en jongeren met een taalontwikkelingsstoornis is dat de werkelijkheid. In de hersenen van deze mensen wordt taal minder goed verwerkt. Als gevolg van TOS ervaren ze vaak onbegrip. Daarom gaan we in de campagneweek Los over TOS. We maken TOS zichtbaar. Zodat mensen met TOS zich gehoord voelen en ouders de signalen herkennen als hun kind TOS heeft. Zodat iedereen met TOS en mensen in hun omgeving zich begrepen voelen. 

Ga voor meer informatie naar www.wereldtosdag.nl

Online gebarenworkshops!

Donderdag 10 november 2022 organiseren wij de Online gebarenworkshop Nederlands met Gebaren thema "Sinterklaas" (geannuleerd) en op dinsdag 6 december 2022 volgt ook de Online gebarenworkshop Nederlands met Gebaren thema "Kerst en Oud & Nieuw".

Tijd: 20.00 - 21.00 uur

Kosten (prijs per workshop) : €10,- per deelnemer

Middel: ZOOM

Na aanmelding via ons  aanmeldformulier , ontvangt u een betaallink waarna de uitnodigingslink van ZOOM zal volgen.

Wachtlijst

Wij nemen weer nieuwe patienten aan. U kunt u aanmelden via onze website. Wel is er een wachtlijst van 3-6 maanden voor beide locaties. 

Praktijkregels ivm COVID-19

De vakantie is weer bijna voorbij. Wij hopen dat jullie een fijne tijd hebben gehad.

Inmiddels is het coronaprotocol in het buitenland aangescherpt door het RIVM. Wij informeren u hier graag over.

Komt u met uw kind(eren) uit een land of regio met code rood of oranje? Dan gaat het hele gezin 10 dagen in thuisquarantaine en kan de afspraak niet in de praktijk plaatsvinden( een online behandeling is wel mogelijk).
Dit is een landelijke voorzorgsmaatregel voor de gezondheid van uzelf, uw kinderen en onze therapeuten. Wij vertrouwen op uw begrip en uw medewerking. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

De praktijkegels blijven voor iedereen;

 • Bij klachten blijf thuis en laat u testen;
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen, dus ook van onze therapeuten;
 • Was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog;
 • Bel aan zodat we weten dat u er bent
 • Wacht buiten totdat u wordt opgehaald. Zo houden we de wachtkamer leeg.
 • Desinfecteer de handen
 • Maximaal 1 kind en ouder aanwezig bij de behandeling

Bent u verkouden, moet u in thuisquarantaine en wilt u de afspraak verzetten (of online laten plaatsvinden)? Laat het ons zo snel mogelijk weten.


Wij hopen u en uw kinderen snel in goede gezondheid weer te zien!

Praktijkregels ivm COVID-19

De afgelopen periode hebben behandelingen online plaatsgevonden vanwege de COVID-19 uitbraak. Inmiddels zijn wij weer gestart met fysiek behandelen in de praktijk. Om de gezondheid van een ieder te waarborgen, zijn er praktijkregels opgesteld als u bij de praktijk bent. Blijf thuis als u klachten hebt (koorts, hoesten, niezen, verkouden). Zodra u 24 uur klachtenvrij bent, kan de afspraak doorgaan.

 • Bel aan zodat we weten dat je er bent
 • Wacht buiten totdat je wordt opgehaald. Zo houden we de wachtkamer leeg.
 • Desinfecteer de handen
 • Maximaal 1 kind en ouder aanwezig bij de behandeling.

Heb je een vraag,

wacht niet en stuur ons een bericht

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:

* verplicht in te vullen
Logopedie Groene Hart verzamelt en verwerkt met dit formulier persoonsgegevens die betrekking hebben op u of uw kind.
Lees voor meer informatie de privacyverklaring. Wilt u zich direct inschrijven? Klik dan op deze link.