Laatste Nieuws

Vacature

Op zoek naar een leuke baan als logopedist in Gouda? Wij hebben momenteel een vacature in de praktijk voor twee dagen per week (uitbreiding van uren mogelijk).

Kijk hier om de volledige...

Identificatie in de zorg

Als u medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs laten zien aan iedere zorgverlener. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, bij uw tandarts of bij ons. De legitimatieplicht in de...


Tips

Praat met u kind over wat u doet, waar het kind mee bezig is, wat u samen ziet en doet. Zorg voor voldoende spreeksituaties en zorg voor een rustige omgeving. 

Zoeken


Twitter

Vernieuwde klachtenregeling

Sinds 1 januari 2017 is iedere logopedist aangesloten bij een klachten- en geschillenregeling en wij willen u daar graag nog eens extra over informeren. U komt immers bij ons voor goede hulp en begeleiding. Wij doen er alles aan om die goede zorg ook te bieden en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u, als cliënt, onverhoopt toch niet tevreden zijn, is het belangrijk om dit bespreekbaar te maken. Wanneer dit niet voldoende tot een oplossing leidt, kunt u een klacht indienen.

Voor een korte uitleg over de 'Klachten- en geschillenregeling Paramedici', klikt u hier. Een meer uitgebreide uitleg over het indienen van een klacht, kunt u hier vinden.

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Middenmolenplein 1
2807 GW Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl