Laatste Nieuws

Nieuwe data gebarencursus bekend!

In het voorjaar van 2020 start op 15 april een nieuwe cursus Nederlands met Gebaren (peutermodule). De cursus vindt plaats op woensdagavonden op locatie de Leeuwensprong. Aanvangsttijd is 19.30 uur.

Wachtlijst voor beide locaties

Momenteel is het erg druk in de praktijk. Voor zowel de locatie de Leeuwensprong als de locatie in Goverwelle werken wij op dit moment met een wachtlijst. Het kan dus even duren voordat u terecht...

Tips

Verbeter uw kind niet maar geef zelf het goede voorbeeld. Bijvoorbeeld: kind: “Ik heb in de wate gevalt” “O, ben je in het water gevallen ?”

Zoeken


Twitter

Verhuizing locatie Goverwelle

Na zeven jaar de locatie Goverwelle te hebben gehad in Gezondheidscentrum Goverwelle, is het tijd voor een nieuwe stap. Vandaar dat deze locatie m.i.v. 26 augustus gevestigd zal zijn aan de Aderpolder 25 te Gouda, nog steeds in de wijk Goverwelle. In dit pand zullen wij samenwerken met kinderfysiotherapie de Leeuwensprong welke ook gevestigd zal zijn in hetzelfde pand. 

De locatie in Bloemendaal/Plaswijck blijft gewoon aan de Leeuwenburg 10 te Gouda.

Daarnaast bestaat de praktijk 10 jaar en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben een kleurwedstrijd georganiseerd voor kinderen die bij ons komen of ooit bij ons zijn geweest. Op donderdag 26 september 2019 maken we de winnaars bekend en bent u van harte welkom van 15.00-17.00 uur aan de Aderpolderweg 25 om te komen kijken hoe de praktijk geworden is!

Namens het hele team van Logopedie Groene Hart.

Ilona Langbroek, Felicia van de Bilt-Allard, Marjolein de Pee en Lisa Boer

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag t/m vrijdag