Laatste Nieuws

Wachtlijst locatie de Leeuwensprong

Momementeel is het erg druk in de praktijk. Voor de locatie de Leeuwensprong werken wij momenteel met een wachtlijst. Het kan dus even duren voordat u terecht kunt voor een afspraak. Het is voor...

Nieuwe collega - waarnemer Ilona

Vanaf 21 oktober gaat Ilona met zwangerschapsverlof. Veerle Pelzers zal de woensdag en vrijdagmiddag van Ilona gaan overnemen. Veerle stelt zich graag even aan u voor.

 


Tips

Praat met u kind over wat u doet, waar het kind mee bezig is, wat u samen ziet en doet. Zorg voor voldoende spreeksituaties en zorg voor een rustige omgeving. 

Zoeken


Twitter

Verhuizing locatie Goverwelle

Na zeven jaar de locatie Goverwelle te hebben gehad in Gezondheidscentrum Goverwelle, is het tijd voor een nieuwe stap. Vandaar dat deze locatie m.i.v. 26 augustus gevestigd zal zijn aan de Aderpolder 25 te Gouda, nog steeds in de wijk Goverwelle. In dit pand zullen wij samenwerken met kinderfysiotherapie de Leeuwensprong welke ook gevestigd zal zijn in hetzelfde pand. 

De locatie in Bloemendaal/Plaswijck blijft gewoon aan de Leeuwenburg 10 te Gouda.

Daarnaast bestaat de praktijk 10 jaar en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben een kleurwedstrijd georganiseerd voor kinderen die bij ons komen of ooit bij ons zijn geweest. Op donderdag 26 september 2019 maken we de winnaars bekend en bent u van harte welkom van 15.00-17.00 uur aan de Aderpolderweg 25 om te komen kijken hoe de praktijk geworden is!

Namens het hele team van Logopedie Groene Hart.

Ilona Langbroek, Felicia van de Bilt-Allard, Marjolein de Pee en Lisa Boer

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag t/m vrijdag