Laatste Nieuws

Verhuizing locatie Goverwelle

Met ingang van 26 augustus 2019 verhuist locatie Goverwelle naar een nieuwe locatie. Het nieuwe adres is: Aderpolderweg 25, 2807 KL Gouda.

Zomervakantie

Inmiddels is de zomervakantie in volle gang! Ook de collega’s van Logopedie Groene Hart genieten van een welverdiende vakantie. Tijdens de vakantie zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar....

Tips

Spreek in een rustig tempo zodat uw kind u goed kan verstaan en begrijpen. 

Zoeken


Twitter

Verhuizing locatie Goverwelle

Na zeven jaar de locatie Goverwelle te hebben gehad in Gezondheidscentrum Goverwelle, is het tijd voor een nieuwe stap. Vandaar dat deze locatie m.i.v. 26 augustus gevestigd zal zijn aan de Aderpolder 25 te Gouda, nog steeds in de wijk Goverwelle. In dit pand zullen wij samenwerken met kinderfysiotherapie de Leeuwensprong welke ook gevestigd zal zijn in hetzelfde pand. 

De locatie in Bloemendaal/Plaswijck blijft gewoon aan de Leeuwenburg 10 te Gouda.

Daarnaast bestaat de praktijk 10 jaar en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben een kleurwedstrijd georganiseerd voor kinderen die bij ons komen of ooit bij ons zijn geweest. Op donderdag 26 september 2019 maken we de winnaars bekend en bent u van harte welkom van 15.00-17.00 uur aan de Aderpolderweg 25 om te komen kijken hoe de praktijk geworden is!

Namens het hele team van Logopedie Groene Hart.

Ilona Langbroek, Felicia van de Bilt-Allard, Marjolein de Pee en Lisa Boer

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag t/m vrijdag