Laatste Nieuws

Geboortenieuws!

Op 8 september zijn Felicia en haar man trotse ouders geworden van Lizz!

Data gebarencursus (Peutermodule NmG) is bekend!

In het voorjaar van 2021 gaat Ilona weer starten met de peutermodule van de gebarencursus (NmG). Nederlands met Gebaren is een visuele ondersteuning van (een deel van) de gesproken taal. De...

Tips

Verbeter uw kind niet maar geef zelf het goede voorbeeld. Bijvoorbeeld: kind: “Ik heb in de wate gevalt” “O, ben je in het water gevallen ?”

Zoeken


Twitter

Verhuizing locatie Goverwelle

Na zeven jaar de locatie Goverwelle te hebben gehad in Gezondheidscentrum Goverwelle, is het tijd voor een nieuwe stap. Vandaar dat deze locatie m.i.v. 26 augustus gevestigd zal zijn aan de Aderpolder 25 te Gouda, nog steeds in de wijk Goverwelle. In dit pand zullen wij samenwerken met kinderfysiotherapie de Leeuwensprong welke ook gevestigd zal zijn in hetzelfde pand. 

De locatie in Bloemendaal/Plaswijck blijft gewoon aan de Leeuwenburg 10 te Gouda.

Daarnaast bestaat de praktijk 10 jaar en dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben een kleurwedstrijd georganiseerd voor kinderen die bij ons komen of ooit bij ons zijn geweest. Op donderdag 26 september 2019 maken we de winnaars bekend en bent u van harte welkom van 15.00-17.00 uur aan de Aderpolderweg 25 om te komen kijken hoe de praktijk geworden is!

Namens het hele team van Logopedie Groene Hart.

Ilona Langbroek, Felicia van de Bilt-Allard, Marjolein de Pee en Lisa Boer

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie Bloemendaal
 

Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-527276
 

 

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276