Laatste Nieuws

Nieuwe data gebarencursus bekend!

In het voorjaar van 2020 start op 15 april een nieuwe cursus Nederlands met Gebaren (peutermodule). De cursus vindt plaats op woensdagavonden op locatie de Leeuwensprong. Aanvangsttijd is 19.30 uur.

Wachtlijst voor beide locaties

Momenteel is het erg druk in de praktijk. Voor zowel de locatie de Leeuwensprong als de locatie in Goverwelle werken wij op dit moment met een wachtlijst. Het kan dus even duren voordat u terecht...

Tips

Verbeter uw kind niet maar geef zelf het goede voorbeeld. Bijvoorbeeld: kind: “Ik heb in de wate gevalt” “O, ben je in het water gevallen ?”

Zoeken


Twitter

Nieuwe collega - waarnemer Ilona

Vanaf 21 oktober gaat Ilona met zwangerschapsverlof. Veerle Pelzers zal de woensdag en vrijdagmiddag van Ilona gaan overnemen. Veerle stelt zich graag even aan u voor.

Hallo cliënten en ouders, 

Mijn naam is Veerle Pelzers, 22 jaar oud en ik ben in 2018 afgestudeerd als Logopedist. Ik heb de studie gevolgd in Utrecht en heb voor mijn minor een half jaar in Nijmegen gewoond. 

Het afgelopen jaar heb ik op speciaal onderwijs gewerkt met kinderen met een verstandelijke beperking. Ik haal veel energie uit het enthousiasme van de kinderen en zoek graag de samenwerking met andere disciplines want samen komen we verder. 

Ik ga de komende periode de behandelingen van Ilona waarnemen tijdens haar zwangerschapsverlof. 

Ik heb er zin in. Tot dan!

Groet, Veerle 

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag t/m vrijdag