Laatste Nieuws

Praktijkregels ivm COVID-19

De afgelopen periode hebben behandelingen online plaatsgevonden vanwege de COVID-19 uitbraak. Inmiddels zijn wij weer gestart met fysiek behandelen in de praktijk. Om de gezondheid van een ieder...

Online behandeling ivm Coronavirus

Beste (ouders van) cliënten, 

Het Coronavirus, het houdt ons allemaal bezig. Om verspreiding te voorkomen zijn steeds meer maatregelen nodig. Thuiswerken is één van de adviezen die wordt...

Tips

Verbeter uw kind niet maar geef zelf het goede voorbeeld. Bijvoorbeeld: kind: “Ik heb in de wate gevalt” “O, ben je in het water gevallen ?”

Zoeken


Twitter

Nieuwe collega - waarnemer Ilona

Vanaf 21 oktober gaat Ilona met zwangerschapsverlof. Veerle Pelzers zal de woensdag en vrijdagmiddag van Ilona gaan overnemen. Veerle stelt zich graag even aan u voor.

Hallo cliënten en ouders, 

Mijn naam is Veerle Pelzers, 22 jaar oud en ik ben in 2018 afgestudeerd als Logopedist. Ik heb de studie gevolgd in Utrecht en heb voor mijn minor een half jaar in Nijmegen gewoond. 

Het afgelopen jaar heb ik op speciaal onderwijs gewerkt met kinderen met een verstandelijke beperking. Ik haal veel energie uit het enthousiasme van de kinderen en zoek graag de samenwerking met andere disciplines want samen komen we verder. 

Ik ga de komende periode de behandelingen van Ilona waarnemen tijdens haar zwangerschapsverlof. 

Ik heb er zin in. Tot dan!

Groet, Veerle 

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag