Laatste Nieuws

Vacature

Op zoek naar een leuke baan als logopedist in Gouda? Wij hebben momenteel een vacature in de praktijk voor twee dagen per week (uitbreiding van uren mogelijk).

Kijk hier om de volledige...

Identificatie in de zorg

Als u medische zorg nodig heeft, moet u een geldig identiteitsbewijs laten zien aan iedere zorgverlener. Bijvoorbeeld in het ziekenhuis, bij uw tandarts of bij ons. De legitimatieplicht in de...


Tips

Spreek in een rustig tempo zodat uw kind u goed kan verstaan en begrijpen. 

Zoeken


Twitter

De VoorleesExpress!

Ongeveer twaalf procent van de Nederlanders is laaggeletterd; een groei ten opzichte van zeventien jaar geleden. Ongeveer twintig procent van de basisschoolkinderen verlaat het lager onderwijs met een leesvaardigheidsniveau van een leerling uit groep zes. De voorgaande cijfers zijn afkomstig van de site van ‘de VoorleesExpress’; een stichting met als doel om taalontwikkeling van kinderen te stimuleren en de taalomgeving thuis te verrijken. Ze doen dit door vrijwilligers met gezinnen in contact te brengen tijdens een voorleesmoment. Twintig weken lang krijgt een gezin wekelijks een voorlezer thuis op bezoek, waarbij de vrijwilliger het voorleesritueel introduceert en tevens uitlegt aan ouders op welke manier er voorgelezen kan worden. Nieuwsgierig geworden? Op zoek naar een leuke invulling van vrijwilligerswerk? Neem eens een kijkje op de site van de VoorleesExpress door hier te klikken.

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie De Leeuwensprong

(Bloemendaal)
Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-687203
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl

Locatie Goverwelle
 

Middenmolenplein 1
2807 GW Gouda
Tel. nr: 0182-527276
Maandag t/m vrijdag
E-mail: info@logopediegroenehart.nl