Laatste Nieuws

Geboortenieuws!

Op 8 september zijn Felicia en haar man trotse ouders geworden van Lizz!

Data gebarencursus (Peutermodule NmG) is bekend!

In het voorjaar van 2021 gaat Ilona weer starten met de peutermodule van de gebarencursus (NmG). Nederlands met Gebaren is een visuele ondersteuning van (een deel van) de gesproken taal. De...

Tips

Praat met u kind over wat u doet, waar het kind mee bezig is, wat u samen ziet en doet. Zorg voor voldoende spreeksituaties en zorg voor een rustige omgeving. 

Zoeken


Twitter

De Nationale Voorleesdagen 2017

'De Nationale Voorleesdagen 2017' zijn weer in volle gang en duren nog tot aanstaande vrijdag (4 februari 2017); zeker een extra reden om nog eens met uw kind in een prentenboek te duiken. Het aanbod is enorm, maar een jury van jeugdbibliothecarissen maakte gelukkig een selectie voor ons. Het prentenboek 'De kleine walvis' werd zelfs het prentenboek van het jaar. Dit prentenboek gaat over Boy. Boy woont met zijn vader en zes katten in een klein vissershuisje. Na een stormachtige nacht vindt hij een jonge walvis op het strand en dit is dan ook het begin van een bijzondere vriendschap. Naast het prentenboek is het verhaal ook tot leven gebracht in een app. Nieuwsgierig geworden? De app te downloaden op een mobiel of tablet, maar ook hier te spelen. 

Nog meer voorleesinspiratie opdoen? Klik dan hier

Terug naar het overicht

Deel deze pagina:

Locatie Bloemendaal
 

Leeuwenburg 10
2804 WN Gouda
Tel. nr: 0182-527276
 

 

Locatie Goverwelle
 

Aderpolderweg 25
2807 KL Gouda
Tel. nr: 0182-527276